MARINE SHIPPING SERVICE

Marine Shipping Service

Professzionális szolgáltatások

Amikor hajók szervizeléséről van szó, körültekintőnek kell lennünk. Néhány óra kiesés is súlyos veszteségeket jelenthet, és ezt mi is tudjuk.
A Pannon Lloyd társaság megfelelő tapasztalattal, minőségi munkával és anyagokkal dolgozik, ésszerű határidőket betartva, hogy hajója akadálytalanul tudja
szelni az óceánokat és tengereket.

Egyik igazán kiemelkedő jellemzője cégünknek a mozgósíthatóság, mobilitás. Európaszerte kivonulunk
hajókat javítani tapasztalt szakembereinkkel. Az elmúlt 9 évben nagy gyakorlatot
szereztünk a mobilitás területén, és így a legköltséghatékonyabban utazunk az adott helyszínre
járműveinkkel és eszközeinkkel. A mobilitás miatt az alkatrészek beszerzését is szállíttatással végezzük, amely
esetekben ez csak szükséges.

Tervezés

Miután felvettük egymással a kapcsolatot, felmérjük az igényeket, meghatározzuk a szolgáltatásokat amelyekre szükség lesz, és a megfelelő helyszínt, ahol a munkát el tudjuk majd végezni.

Beszállítás

Minden hajóanyag beszerzéséhez megvannak a megfelelő kapcsolataink, így az ön cégének nem kell foglalkoznia alkatrész beszerzéssel, teljesen cégünkre bízhatja a járművét.

Karbantartás

Minden szükséges karbantartási munkálatot kivitelezünk: Lakatos munkák, villanyszerelés, fűtés, gépészet, motorgépek javítása, szennyvíztisztító rendszerek beszerelése.

Hajójavítás és építési munkák esetén felmérjük az adott projektet. A hajóépítési munkálatkonál kivonulunk a helyszínre további felmérést végezni. A javítási folyamat során felmerült igényeket a folyamat során tudjuk kielégíteni, meglévő forrásaink alapján.

A szennyvíztisztító rendszerek karbantartása a hajókon: a Martin systems AG gyártónak a rendszereit tartjuk karban és javítjuk.

×
×

Cart